Veste buna pentru soferi. Se ridica restrictia de circulatie pe DN 2E Păltinoasa – Solca – Clit – Marginea

Ca urmare a finalizării  lucrărilor la infrastructura podeţului de la Km 63 + 392  de pe DN 2E din localitatea Clit, Comuna Arbore, începând cu data de 25.03.2014 se ridică restricţia de circulaţie alternativă pe un singur fir şi se va permite circulaţia pentru vehiculele cu masă totală admisibilă (MTMA) mai mare sau egală cu 7,5 tone, a anunţat, luni, Prefectura Suceava.

florin sinescu

Pentru a proteja sistemul rutier pe DN 2E Păltinoasa – Solca – Clit – Marginea, se menţine în continuare pe perioada 25.03.2014 – 31.05.2014, restricţia de circulaţie pentru vehiculele cu masă totală admisibilă (MTMA) mai mare de 10 tone, vehiculele din aceasta categorie vor folosi in continuare ruta ocolitoare Păltinoasa – Suceava – Rădăuţi – Marginea şi retur.

Lucrările la podeţul aflat la km 63 al DN 2E au demarat la data de 20.02.2014 şi au presupus montarea unor casete prefabricate, realizarea unor apărări de mal din gabioane in aval precum şi o legătură cu terasamentul prin aripi de beton armat monolit. În perioada următoare, după deschiderea staţiilor de asfalt, va fi turnat şi covorul asfaltic.

„Am solicitat Inspectoratului Judeţean de Poliţie ca în următoarea perioadă, să identifice şi să inventarieze toate problemele legate de starea drumurilor din judeţ, cele legate de semnalizarea orizontală şi verticală precum şi orice alte aspecte ce pot afecta siguranţa circulaţiei, astfel încât pe perioada sărbătorilor pascale când afluenţa de turişti este mare să nu înregistrăm evenimente datorate acestor factori” – a declarat prefectul judeţului, Florin Sinescu.