Aproape 8.000 de pachete de tigari de contrabanda, gasite ascunse sub scaunele pasagerilor dintr-un autocar ucrainean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali suceveni au descoperit aproape 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă într-un autocar ucrainean ce efectua curse pe ruta Cernăuţi- Bucureşti.

 Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, în noaptea de marţi spre miercuri, în PTF Siret s-au prezentat pentru controlul vamal şi de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni ucraineni, şoferi ai unui autocar marca Neoplan, înmatriculat în Ucraina, ce efectua curse pe ruta Cernăuţi – Bucureşti.

În urma controlului amănunţit efectuat de echipa comună formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră, au descoperit 7 800 de pachete de ţigări, ascunse în locaşuri special amenajate, sub scaunele pasagerilor.

Autoritatea vamală a confiscat întreaga cantitate de ţigări, precum şi mijlocul de transport, ce avea modificări structurale efectuate în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă.

Sursa citată mai precizează că cei doi şoferi au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în valoare de câte 10 000 de lei.


Intră acum și în grupul de