De Paste, iepurasul de la Iulius Mall iti mobileaza si utileaza complet bucataria

Afis Popular de Paste_IM SV_2014Şi în acest an, Sărbătorile Pascale aduc nenumărate premii clienţilor Iulius Mall Suceava. Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă bunătăţi tradiţionale pentru masa festivă, iar cel mai norocos dintre ei va fi recompensat cu o bucătărie complet mobilată, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, în perioada 30 martie – 19 aprilie 2014, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară campania „Popular de Paşte este să câştigi!”. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 190 de cumpărători care depăşesc acest cuantum în periplul lor prin magazine cu daruri instant: pască, vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare şi figurine de ciocolată.

În fiecare zi, prin tragere la sorţi, va fi desemnat şi câştigătorul unui coş cu delicii de Paşte de la Auchan, care va umple masa pentru Sărbătoarea Învierii Domnului cu preparate din gastronomia românească. Cel mai norocos participant la tombolă va fi anunţat pe 19 aprilie, fiind premiat pentru pasiunea de a face cumpărături cu o bucătărie complet mobilată şi utilată de la Dinadrom.

Iulius Mall înseninează primăvara bucovinenilor cu daruri aparte, pentru a avea un Paşte fericit!