TEO & SOFIA, un nou magazin in Iulius Mall Suceava, dedicat mireselor


Intră acum și în grupul de

Teo&Sofia_IM SV_2014

Iulius Mall Suceava continuă să îşi diversifice portofoliul de magazine pentru a răspunde cerinţelor clienţilor săi. De curând, la parterul îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber, pe culoarul Auchan, a fost deschis un nou magazin, Teo & Sofia, dedicat mireselor şi eleganţei feminine, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Teo & Sofia propune cele mai frumoase rochii de mireasă pentru clientele care îşi doresc să impresioneze invitaţii în cea mai importantă zi din viaţa lor. Croite după noile tendinţe în domeniu şi realizate din materiale fine, de o înaltă calitate, bijuteriile vestimentare se pliază pe toate gusturile. Rochii tip sirenă, prinţesă, scurte, cu trenă sau clasice sunt o parte din modelele la modă pe care miresele le pot găsi la Teo & Sofia. Mai mult, în noul magazin sunt prezentate şi accesorii deosebite, pentru un plus de eleganţă: voalete, gentuţe, coliere, cercei, coroniţe şi multe altele.

Teo & Sofia este destinaţia de cumpărături ideală şi pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc rochii rafinate pentru evenimente deosebite. Atenţia la detalii, calitatea materialelor şi croiurile aparte recomandă modelele tuturor celor care vor să fie admirate pentru ţinutele lor.

În document se arată că, toate articolele sunt realizate în atelierul propriu, având avantajul de a putea fi modificate în timp foarte scurt, după preferinţele clientelor, şi de a avea un preţ avantajos. În plus, cele care îşi doresc un anumit model, îl pot comanda direct în magazinul de la Iulius Mall.

În luna mai a acestui an, la parterul Iulius Mall se va deschide şi primul magazin din regiunea Bucovinei al renumitului brand european de încălţăminte CCC. Lider pe piaţa de profil din Polonia, CCC va oferi pantofi în tendinţe şi colecţii de genţi moderne, pentru femei, bărbaţişi copii.


Intră acum și în grupul de