Gheorghe Ciuhandu a fost ales presedinte al PNTCD


Intră acum și în grupul de

Delegatii la congres i-au ales si pe cei 16 membri ai Biroului National de Conducere, precum si pe cei 98 de membri ai Delegatiei Permanente Nationale, toti propusi de Ciuhandu.

Membrii in BNC au fost alesi:
Adrian Orza- presedinte al Comitetului National de Conducere
Ion Caramitru- presedinte al Delegatiei Permanente Nationale
Marius Anghel- secretar general
Vicepresedinti sunt: Viorel Safta, Mihai Marinescu, Andrei Dimitriu, Virgil Petrescu, Alex. Stefanescu, Constantin Timoc, Voicu Bora, Cornel Boiangiu, Marius Popovici, Serban Bubenek, Liviu Scarlat, Cornel Furtuna, Zoe Radulescu.

De asemenea, delegatii au decis modificarea statutului partidului.

Astfel, in 30 de zile de la alegerea in functii de conducere la nivel central, teritorial si al organizatiilor speciale, cei alesi vor fi supusi verificarilor CNSAS.

Congresul extraordinar a adoptat la final o rezolutie prin care PNTCD sustine schimbarea profunda a statului roman si opteaza pentru statul minimal, intrucat considera ca vremea statului paternalist a apus.

In acest document, PNTCD arata ca promoveaza reducerea radicala a taxelor si impozitelor si sustine introducerea cotei unice de impozitare.

Un alt punct al rezolutiei il reprezinta sustinerea stimularii intreprinderilor mici si mijlocii si reformarea mediului rural.

„Vom veghea ca importante finantari europene destinate mediului rural sa ajunga la destinatarii lor si nu la clientela baronilor locali”- se spune in rezolutia adoptata de delegatii la congres.

De asemenea, PNTCD considera ca principalii vinovati pentru situatia dezastruoasa a societatii romanesti sunt securistii si activistii comunisti care condus structurile guvernarii actuale motiv pentru care PNTCD anunta ca va promova legea lustratiei.


Intră acum și în grupul de