Fostul sef al ISU Suceava, Eugen Gaitan, a incetat din viata


Intră acum și în grupul de

Colonelul în rezervă Eugen Găitan, fost inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ISU” Bucovina Suceava şi comandant al Grupurilor de Pompieri Maramureş şi Suceava, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 63 de ani, după o lungă şi grea suferinţă, a anunţat conducerea ISU Suceava.

eugen gaitan (1)

Ofiţer de pompieri, promoţia 1973, Eugen Găitan şi-a desfăşurat activitatea până în anul 2005 în unităţile operative sus-menţionate, în Comandamentul Pompierilor, dar şi în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov.

„În lunga sa activitate, colonelul (r) EUGEN GĂITAN a lăsat o amprentă vie în modernizarea şi restructurarea unităţilor pe care le-a condus, contribuind cu succes la acţiunile de intervenţie în situaţii de urgenţă pentru salvarea şi protejarea oamenilor, a bunurilor materiale, a valorilor culturale şi a factorilor de mediu”, arată şeful ISU Suceava, generalul de brigadă, dr. Ion Burlui.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, cu pornire de la locuinţa personală din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava.

„Fie ca bunul Dumnezeu să aducă mângâiere şi alinare sufletească familiei îndoliate şi să îi dea putere să treacă peste aceste clipe. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, este mesajul de condoleanţe transmis de şeful ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de