Vezi aici noutatile de la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Clienţii Iulius Mall Suceava au noi destinaţii de cumpărături. De curând, pasionaţii de shopping pot vizita cel de-al doilea magazin O&A şi pot alege dintre cele mai frumoase genţi şi accesorii de la CaZa. În plus, în luna mai se va deschide şi primul magazin din regiunea Bucovinei al renumitului brand european de încălţăminte CCC, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de câteva zile, în Iulius Mall a fost inaugurat cel de-al doilea magazin O&A, destinat exclusiv bărbaţilor. Preferat de sucevenii care vor să se îmbrace în tendinţe şi la preţuri accesibile, O&A s-a extins cu încă o locaţie, la parterul mall-ului. Bărbaţii cu stil pot alege piese vestimentare de calitate, în pas cu moda şi după croieli comode. Cămăşi, sacouri, pantaloni, tricouri, pulovere şi geci sunt o parte dintre propunerile O&A. Indiferent de vârstă şi de preferinţe, persoanele de gen masculin îşi vor putea înnoi garderoba cu articole casual, office sau sport, vizitând magazinul O&A.

Pentru pasionaţii de accesorii, în portofoliul Iulius Mall a intrat recent magazinul CaZa. Bucovinenii vor găsi în noua locaţie, situată la parter, curele, genţi, poşete, plicuri, borsete, portofele şi alte produse lucrate cu măiestrie şi după trendurile actuale. Genţile viu colorate, cu aplicaţii şi dimensiuni variate, fură privirile doamnelor şi domnişoarelor, fiind alegerea ideală pentru orice ţinută. Şi domnii vor găsi la CaZa accesoriile potrivite, fie că îşi doresc borsete practice sau portofele încăpătoare.

„Mai mult, Compania Peeraj Brand International va deschide la Iulius Mall Suceava, în luna mai a acestui an, primul magazin CCC din regiunea Bucovinei. Clienţii vor avea la dispoziţie o gamă largă de încălţăminte şi accesorii din piele şi materiale textile de cea mai bună calitate, pentru femei, bărbaţi şi copii. Cu un concept modern, desfăşurat pe o suprafaţă de peste 460 mp, la parterul Iulius Mall, renumitul brand CCC va oferi pantofi în tendinţe şi colecţii de genţi moderne, pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de