Victor Ponta si-ar putea anunta candidatura la presedintia Romaniei pana la europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD, Victor V. Ponta ar urma sa își anunțe candidatura la președinția României înaintea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, susțin surse din PSD.

ponta si nechifor

 

Potrivit surselor citate la ședința care s-a desfășurat sâmbătă la Poiana Brașov, cu liderii organizațiilor județene PSD, s-a discutat la modul cel mai serios despre asumarea candidaturii lui Victor Ponta la președinția României.

 

Astfel, președintele executiv, Liviu Drganea a întrebat participanții dacă sunt de acord ca Victor Ponta să fie candidat la președinție iar sala a răspuns cu ropete de aplauze. Ulterior președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a solicitat ca Victor Ponta să își anunțe candidatura la președinție înainte de declanșarea campaniei petru alegerile europarlamentare astfel încât PSD să obțină o susținere și mai mare în scrutinul europarlamentar.

Participanții au agreat această propunere venită din partea lui Oprișan. În timp ce liderii PSD discutau strategii electorale președintele PSD, Viorel Ponta se afla într-o vizită semi-privată în Israel, la invitația premierului acestei țări, Benianim Netanyahu.

Oficial, PSD și-a propus ca la europarlamentare să obțină 35 % din voturile exprimate dar dintre țintele electorale transmise fiecarei organizații în parte, reiese foarte clar că de fapt PSD iși propune în realitate să obțină peste 40 % la alegerile din 25 mai.


Intră acum și în grupul de