Trei elevi suceveni, premiati la Olimpiada nationala de limba si literatura romana. Vezi cati merg la etapa internationala!


Intră acum și în grupul de

Trei elevi suceveni  au obţinut premii la Olimpiadă naţională, la nivelul disciplinei limba şi literatura română, „Lectura ca abilitate de viaţă” 2014, desfăşurată la Bistriţa, în perioada 3-6 aprilie 2014, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii IŞJ Suceava.

Potrivit sursei citate, din cei patru participanţi, trei au obţinut următoarele premii: un premiu special, o menţiune şi un premiu III.

Premianţii sunt: Ştefana Chelba, elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuţi (Premiul Special), Daniela Petrovici, elevă în clasa a X-a, la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (Menţiune) şi Anastasia Gavrilovici, elevă în clasa a XII-a, la acelaşi colegiu (Premiul III).

“Eleva Anastasia Gavrilovici, de la Colegiul Naţional << Petru Rareş >> , care a obţinut premiul III, s-a calificat la etapa internaţională a acestei competiţii, programată în luna august, la Constanţa”, se mai arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de