MOVIE BOX, prima experienta CINEMA 7D din Suceava, la Iulius Mall

BOX MOVIE 7D_IMSV_2014

Pasionaţii de film şi adrenalină au parte de o surpriză multidimensională la Iulius Mall Suceava. Movie Box este deschisă, de curând, la parterul mall-ului, în apropierea zonei KidsLand, şi oferă publicului, în premieră în regiunea Bucovinei, experienţa cinema 7D, pentru toate vârstele, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Movie Box Cinema 7D Extreme este un mod de distracţie pentru amatorii de suspans şi adrenalină. Urmăriri spectaculoase, amuzament la cote maxime, coşmaruri care par realitate şi personaje înfricoşătoare fac parte din universul 7D de la Iulius Mall. Movie Box poate găzdui patru persoane în acelaşi timp, fiind dotată cu scaune de Formula 1, confortabile şi special create pentru a se putea mişca în toate direcţiile.

Conceptul 7D înglobează atât tehnologia de ultimă generaţie, care permite redarea lumii virtuale prin imagini tridimensionale şi sunet „high definition” prin sistem dolby surround, cât şi efecte speciale, precum jeturi aer, picături de apă, baloane de săpun, fulgere, mişcări pe toate planurile şi atingeri. Toate echipamentele au fost aduse din Italia, pentru a oferi o experienţă 7D unică, direct în mijlocul acţiunii.Clienţii vor primi ochelari 3D la intrare, pentru a se bucura pe deplin de imaginea cu o claritate deosebită.

“Movie Box Cinema 7D Extreme se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie antrenantă şi palpitantă. În program sunt 20 de filme, cu o durată între 5 şi 10 minute. Copiii pot urmări peripeţiile personajelor din Rats Race, Animal Lab sau The Adventures of Ali Baba, iar adulţii pot viziona filme precum Hunted Forest, Subzero, Horror Park, Escape şi Prehistoria Adventure”, se arată în document.