Detalii despre accidentul din Câmpulung Moldovenesc: Șoferul, un tânăr din Prisaca Dornei nu a fost atent în timp ce conducea și a intrat într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Prisaca Dornei este cercetat penal după ce a provocat, sâmbătă seara, un accident în Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, tânărul conducea un  VW Passat pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, având ca pasager pe locul din dreapta-față o tânără de 23 de ani, din Ostra mergea dinspre Pojorâta spre Vama.

În timp ce conducea, tânărul a avut alte activități în timpul conducerii, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton de susținere a energiei electrice, pe care l-a rupt.

În urma producerii evenimentului, pasagera a suferit vătămări corporale ușoare, fiind preluată și transportată de către un echipaj de ambulanță la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu traumatism ușor coloană cervicală, fără a rămâne internată.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestuia i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, în vederea determinării concentrației alcoolice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Intră acum și în grupul de