Detaliile accidentului cu un rănit de pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc: Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit un pieton, iar apoi a lovit un autovehicul parcat


Intră acum și în grupul de

Un pieton în vârstă de 46 de ani a fost rănit, luni, după ce un șofer care avea alte preocupări la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 42 de ani care conducea, luni în jurul orei 8:45 un autovehicul Peugeot pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, dinspre Vatra Dornei spre Gura Humorului, iar în timp ce desfășura alte activități de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe trotuarul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

El l-a surprins și accidentat un bărbat de 46 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc ce se afla în calitate de pieton, pe acostamentul consolidat, în afara părții carosabile.

De asemenea, mașina a intrat în coliziune lateral dreapta cu autoutrismul marca Volkswagen, ce se afla parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitului Popescu Daniel, care a fost transportat la C.P.U. Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu contuzie antebraț stâng, fără a rămâne internat.

               Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-a  recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.         

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de