Tânăr șofer din Straja, depistat la volan pozitiv la Metamfetamină în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un tânăr șofer din Straja este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe după ce joi dimineața a fost depistat pozitiv la Metamfetamină când conducea mașina în Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, joi dimineața la ora 02:26, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc, a efectuat semnalul de oprire pentru un autoturism Audi, pe strada Calea Bucovinei din municipiu, la volan fiind un tânăr de 29 de ani din Straja.

Pentru că avea un comportament agitat, tânărul șofer a fost testat cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul acestei testări fiind pozitiv la MET(METAMFETAMINĂ).

După aceasta, în urma consimțământului scris al șoferului, acesta a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge și o probă de urină, cu respectarea prevederilor legale, în vederea stabilirii cu exactitate a  prezenței substanțelor psihoactive din sânge. Urmare a examenului clinic efectuat, medicul a constatat elemente sugestive consumului de substanțe psihoactive.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de