Șofer care a lovit două fete pe trecere de pietoni în Câmpulung Moldovenesc, depistat în urma vizionării de înregistrări video


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Moara este cercetat penal după ce a lovit pe o trecere de pietoni din Câmpulung Moldovenesc două fete și a părăsit locul accidentului.

Două fete au ajuns duminică seara în jurul orei 20:00 la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc rănite ușor după ce au fost acroșate de un autovehicul.

Mamele celor două fete au sesizat direct echipajul de Poliție Rutieră din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc care se afla la sediul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc despre această situație.

Potrivit anchetei, cele două fete au traversat  trecerea de pietoni situată pe str. Calea Transilvaniei la intersecția cu strada Decebal fiind acroșate cu partea laterală stânga de un autoturism albastru condus pe pe str. Calea Trasilvaniei spre Suceava. În urma impactului, minorele nu au suferit leziuni grave, prezentându-se la Spitalul municipal, fără a rămâne internate.

Cu prilejul investigațiilor efectuate și a înregistrărilor video vizualizate, a fost identificat autoturismul în cauză, respectiv un autoturism SAAB, proprietatea unei femei din Moara, iar prin colaborarea cu echipajul de poliție din cadrul SPR Șcheia a fost identificat și conducătorul auto vinovat, un bărbat de 69 de ani din Moara.

Acesta are permis de conducere valabil, dar reținut chiar duminică pentru o abatere la regimul rutier fiindu-i eliberată dovada înlocuitoare valabilă pe perioada 22.10.2023-06.11.2023.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru a i se recolta o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de