Doi răniți după explozia pneului unui autoturism la Dumbrăveni. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a lovit un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, duminică după amiaza, în urma unei coliziuni între două autoturisme la Dumbrăveni după ce pneul unui autoturism a explodat.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică în jurul orelor 17:15,  un tânăr de 25 ani din Suceava conducea un autoturism VW Polo fiind singur în autoturism, pe DN29, în afara localității Dumbrăveni, dinspre Suceava spre Dumbrăveni.

La un moment dat, în urma unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra autovehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă intrând pe acostament, iar în încercarea de a se redresa a revenit pe partea carosabilă unde a intrat pe contrasens și unde a fost acroșat de un autoturism BMW, care circula din direcția Dumbrăveni către Suceava și era condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani din Adâncata.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului BMW și a pasagerei din dreapta față din BMW o tânără de 20 de ani din Dumbrăveni.

Cei doi au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava de către un echipaj al S.A.J. Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale .

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiind conduși ulterior la Spitalul Judeţean Suceava-U.P.U. unde le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de