Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz: ”Indiferent de grupul parlamentar din care facem parte, trebuie să susținem sistemul de salarizare din România”

Stimați colegi, luni am sărbătorit cu toții Ziua Muncii, sărbătorită încă din anul 1890 în timpul domniei lui Caro I. Pe lângă tradiționala zi liberă, cred că este timpul, ca noi parlamentarii să oferim tuturor românilor și un trai mai decent venind în sprijinul acestora. În vederea creării unor locuri de muncă și de stimulare a dezvoltării economiei, Guvernul Grindeanu a lansat Programul Start Up Nation, prin care se finanțează peste 10.000 de noi afaceri.

În Programul de Guvernare, PSD și-a îndeplinit anumite promisiuni electorale care deja au fost puse în practică și unele urmează a fi implementate. Indiferent de grupul parlamentar din care facem parte, trebuie să susținem sistemul de salarizare din România. Am avut tăieri salariale și nu cred că mai este cazul. Poporul român trebuie să conștientizeze faptul că PSD a venit mereu cu propuneri și promisiuni care au ajutat la dezvoltarea economiei naționale și la nivelul de trai.

Pentru a putea avea un sistem economic bine dezvoltat trebuie să continuăm să încurajăm și să susținem Guvernul PSD+ALDE pentru a pune în aplicare toate măsurile prevăzute în Programul de Guvernare și să spunem cu toții ”și eu cred în Guvernul Grindeanu”.

Închei cu citatul celebru al scriitorului și istoricului Nicolae Iorga: ”Țara noastră are, înainte de toate, o datorie: aceea de a munci. Munca, adevărată și spornică, nu se poate face decât prin solidaritate națională”.

Maricela Cobuz – Deputat PSD Suceava