USV se pregătește din nou de “Zilele și Nopțile Studențești”


Intră acum și în grupul de

Experiența vieții de student nu poate fi regăsită într-o stare mai pură decât în cadrul ZNSt-ului. Astfel, membrii “Asociației Studenților din Universitatea Suceava” (ASUS), în calitate de organizator principal și promotor al evenimentului, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților din Suceava și sprijinul Conducerii USV organizează în perioada 8-28 mai 2017 cel mai mare festival studențesc anual de la Universitatea “Ștefan cel Mare”.

Festivalul ”Zilele și Nopțile Studențești” ajunge anul acesta la cea de-a VII-a ediție, o revenire ce promite mult suspans, adrenalină, distracție și nu în ultimul rând, aproape trei săptămâni de evenimente ce vor antrena mintea și spiritul studenților și viitorilor studenți suceveni.

Caracterizate prin amploare și diversitate, activitățile sunt structurate în cadrul celor a 5 departamente: Divertisment, Cultural – Educațional, Sănătate și Mediu, Sport și mult așteptatul maraton în căutarea comorii ZNSt: Treasure Hunt. Concertele, serile de film în aer liber, activitățile sportive, petrecerile nocturne și concursurile se regăsesc în marea de evenimente pe care o promit organizatorii ZNSt-USV 2017.

Marșul Absolvenților USV va marca în premieră deschiderea festivalului, urmat spre seară de un super concert live cu trupa Voltaj ce va avea loc pe esplanada din centrul Sucevei.

Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului se vor găsi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/znst.asussv.ro.

Petruț MIHUȚ
Vicepreședinte Relații Publice și Tehnic ASUS
[email protected]
Telefon: 0770745545
Ilona-Diana ICHIM
Prim-Vicepreședinte ASUS
[email protected]
Telefon: 0746897257

Ilona-Diana ICHIM
Prim-Vicepreședinte ASUS
[email protected]
Telefon: 0746897257


Intră acum și în grupul de