Caravana Joburilor Lidl ajunge în Suceava, Șcheia, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Lidl România continuă “Caravana de Joburi”, primul program de recrutare național care vine în întâmpinarea celor interesați de o carieră în retail. Job  bus-ul ajunge în județul Suceava și vizitează magazinele din: Suceava, Scheia, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

 

Cei care doresc să afle mai multe informații despre ce înseamnă o carieră în retail sau să-și depună CV-ul o pot face în intervalul orar 10:00 – 19:00, după cum urmează:

  • Joi – 8 iunie, Suceava: în parcarea magazinului din Suceava, la adresa Str. Cuza Vodă Nr. 59
  • Marți – 13 iunie, Scheia: în parcarea magazinului din Scheia, la adresa Str. Humorulu, Nr. 1
  • Miercuri – 14 iunie, Fălticeni: în parcarea magazinului din Fălticeni, la adresa Str. Plugari Nr. 3
  • Joi – 15 iunie, Rădăuți: în parcarea magazinului din Rădăuți, la adresa Str. Ștefan cel Mar, Nr. 77-81
  • Marți – 20 iunie, Câmpulung Moldovenesc: în parcarea magazinului din Câmpulung Moldovenesc, la adresa Str. Calea Bucovinei Nr. 50

Cu ajutorul job bus-ului, compania recent desemnată Top Employer la nivel național și european vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

În cadrul „Caravanei de joburi”, cei  interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul și pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în companie. Astfel, locuitorii județului Botoșani pot descoperi, în funcție de posturile disponibile, beneficiile oferite de companie: cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

În cursul acestui an, job bus-ul se va afla în cel puțin trei județe lunar, cumulând un total de 88 de magazine în 39 de județe.

Programul integral al “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe site-ul cariere.lidl.ro.

Despre Lidl

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activează în retailul alimentar din Germania și Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la Lidl, indiferent de granițe. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.


Intră acum și în grupul de