Centrele medicale din Europa si Emiratele Arabe Unite cauta personal medical din Romania

Se spune ca obtinerea unui loc de munca presupune un proces greu si dureaza mult timp, implicand si alte resurse. Dar acum, pentru personalul medical din intreaga lume este mai usor sa gaseasca un job, accesand Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, de pe platforma www.careersinwhite.com.

A mai ramas o saptamana pana la finalul celei de-a 10-a editii a Targului Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, iar pana in prezent au fost sute de aplicari la ofertele online de munca din diferite tari din intreaga lume. Evenimentul este deschis pentru personalul medical, concentrandu-se in special asupra celor din Uniunea Europeana.

Cele mai atractive oferte se gasesc in Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, dar si in Emiratele Arabe Unite, unde salariile pot ajunge pana la 23.000 EUR pe luna pentru medicii specialisti sau dentisti. Recrutorii din tari precum Marea Britanie, Franta si Germania au de asemenea oferte tentante pentru medici. In acelasi timp, asistentele medicale sunt foarte apreciate si la mare cerere, in special in Marea Britanie, Irlanda si Germania, unde pot gasi oferte atractive.

Majoritatea locurilor de munca disponibile sunt in Europa, in tari bine dezvoltate precum Marea Britanie, Germania, Franta, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Olanda, Austria, Luxemburg sau Elvetia si sunt adresate medicilor specializati, medicilor rezidenti, asistententelor medicale, moaselor, fizioterapeutilor, stomatologilor sau medicilor de familie. Cu toate acestea, sunt multe cereri de personal medical si din partea Emiratelor Arabe Unite.

Pe platforma online www.careersinwhite.com fiecare companie are un stand unde candidatul poate afla informatii despre companie, despre ofertele de munca disponibile si poate lua legatura direct si in timp real cu compania dorita prin intermediul chat-ului. Ei pot aplica prin intermediul CV-ului lor direct pe site-ul web.

Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical este gratuit si deschis pentru toti profesionistii din domeniul medical. Cei interesati sunt invitati sa se inregistreze utilizand computerul sau dispozitivul mobil la adresa: www.careersinwhite.com

loading...