Google România și Fundația LEADERS vin cu Atelierul Digital la Gura Humorului si Radauti!


Intră acum și în grupul de

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 25 si 26 Septembrie specialiștii Google vin la Gura Humorului si Radauti să susțină un curs introductiv in digital prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

  • prezența online;

  • social media;

  • AdWords;

  • web analytics;

Cursul de Luni din Gura Humorului, 25 Septembrie, va avea loc la Hotel Best Western Bucovina, in intervalul orar 14:00 – 17:00;

Cursul de Marti din Radauti, 26 Septembrie, va avea loc la The Gerald’s Hotel, in intervalul orar 14:00 – 17:00.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent  Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director @iProspect Romania. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Rotary Club Deva.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

 


Intră acum și în grupul de