SYMMETRICA livrează 10.000 mp de produse pentru un proiect desfășurat la Romexpo


Intră acum și în grupul de

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, este implicat într-un proiect finanţat din fonduri private prin care va livra pentru amenajarea zonei pietonale din zona Romexpo aproximativ 10.000 mp de produse, fabricate în unitățile de producție din București și Suceava.

 

Potrivit reprezentanţilor companiei, activitatea a demarat la începutul acestei toamne și se preconizează că va fi finalizată în luna noiembrie.

„Proiectul este o provocare pentru noi, pentru că implică produse special realizate pentru această lucrare, dar și montajul altor 5 modele de pavele din portofoliul nostru. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse și va reprezenta un proiect de referință în nordul Bucureștiului”, a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Modelele de pavaj alese din gama Symmetrica Select sunt în mixuri de culoare Cammino Mix Color (alb-antracit și portocaliu-antracit), Cammino Granito și Kubik Granito (antracit și gri). Acesta din urmă a fost realizat special pentru această lucrare, fiind vorba despre o adaptare a produsului Kubik, din gama clasică, cu textura Granito.

Modelele din gama Select beneficiază de un design deosebit și au o durată de viață crescută,  datorită sistemului Aqua Protect care oferă o rezistență sporită atât la îngheț, cât și la dezgheț.

De asemenea, s-a folosit și pavaj din gamele clasice Cammino și Quadra, cu formă dreptunghiulară, respectiv pătrată și un design tradițional.

 

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri şi rigole vibropresate pietonale şi carosabile, într-o gamă variată de forme şi culori. Aceasta a fost înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni).

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Vereşti, judeţul Suceava, urmată apoi de unităţile de producţie de la Podu Iloaiei, judeţul Iaşi (2010), şi Bolintin Vale, în apropiere de Bucureşti (2011), Prejmer – Braşov (2012) şi Cociu – Bistriţa-Năsăud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele şi borduri se numără Arena Naţională, parcul balnear din staţiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în Bucureşti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de străzi, trotuare şi parcuri ecologice din întreaga ţară.


Intră acum și în grupul de