Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți și ateliere de creație pentru copii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest week-end, clienții Iulius Mall Suceava se vor bucura de sesiuni de shopping în tendințele actuale, dar și de evenimente în completare: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți și ateliere de creație pentru prichindei.

 

Vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 10.00, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui un eveniment dedicat celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau a unor noi oportunități în dezvoltarea carierei. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este organizată de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă  Suceava și reunește companii cu profiluri variate. Firmele participante propun peste 100 de locuri de muncă, o ofertă diversificată atât în ceea ce privește nivelul de studii și calificări, cât și  domeniile de activitate.

Iulius Mall Suceava continuă seria evenimentelor dedicate copiilor, la care participă zeci de prichindei săptămânal. Sâmbătă, 21 octombrie, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt așteptați la o nouă ediție a atelierului de creație. Pentru că tot mai mulți părinți sunt preocupați ca năzdrăvanii lor să petreacă timpul liber într-o manieră educativă și ludică, Iulius Mall Suceava le oferă prilejul de a descoperi propuneri variate și interesante, pe care le pot continua și acasă. De această dată, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta pe cei mici să realizeze door – hangers, decorate cu elemente vesele sau cu texte amuzante. Materialele necesare vor fi asigurate de Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de