Caravana Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Universitatea Iași vine în licee din Suceava și Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Începând cu data de 13 noiembrie, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, continuă să contibuie la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din liceele din România. Caravana FEAA 2017-2018, este un eveniment adresat tinerilor economiști, ce le oferă suportul necesar în alegerea unei facultăți cu prestigiu la nivel național și totodată, sprijinul integrării acestora în mediul universitar.  

Cu o prezență anuală în peste 10 orașe și 43 de licee din regiunea Moldovei, Caravana FEAA își propune anul acesta să ajungă în Suceava, Botoșani, Bacău, Piatra Neamț, Roman, Pașcani, Bârlad, Fălticeni, dar și în Iași. Acestea sunt printre puținele orașe în care proiectul de prezentare al programelor de studiu își va face apariția.

            Tineri voluntari plini de entuziasm și pasionați de domeniul economic însoțiți de profesori universitari, vor susține prezentări în fața elevilor din licee, prezentări ce vor avea drept scop dezvoltarea acestora prin optarea asupra unei oferte educaționale de viitor și alegerea unei specializări care se poate plia pe așteptările și pasiunile lor. În cadrul facultății există și oportunități de dezvoltare profesională prin programe de voluntariat și posibilități de angajare diverse, chiar din anii de studenție.

Proiectul Caravana FEAA își propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor o perspectivă realistă asupra mediului academic economic.


Intră acum și în grupul de