Ateliere de creație pentru cei mici și cei mari, târg de handmade și promoții de până la 70%, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Sfârșitul de săptămână este bogat în evenimente la Iulius Mall Suceava. Pe agenda îndrăgitei destinații de shopping și recreere se regăsesc târg de obiecte lucrate manual, ateliere de creație pentru prichindei, dar și pentru cei mari, competiție de șah și un maraton al cumpărăturilor cu promoții de până la 70%.

 

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Handmade. Obiecte cu dichis, meșteșugite cu migală de artizanii lucrului manual îi vor încânta pe cei care apreciază unicitatea. Podoabe felurite din pietre prețioase și semiprețioase, fimo, piele sau alte materiale neconvenționale, decorațiuni și aranjamente, cutii de bijuterii, accesorii vestimentare, tablouri, cosmetice naturale și multe alte obiecte vor fi prezentate la târg. Iar pentru cei care deja se gândesc la sărbătorile de iarnă, expozanții propun decorațiuni tematice și sugestii de cadouri.

Sâmbătă, de la ora 09.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall Suceava, copiii și tinerii pasionați de șah sunt așteptați să-și demonstreze iscusința în mutări inteligente. Concursul de șah este organizat de Palatul Copiilor Suceava.

Tot sâmbătă, cei mici primesc o nouă invitație la atelierele de creație. De la orele 14.00 și 15.00, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți în zona magazinelor pentru copii, pentru a-i învăța pe năzdrăvani cum să creeze obiecte decorative. De această dată, cei mici vor realiza melci din nasturi colorați, cu ajutorul cărora pot crea tablouri care să le înfrumusețeze camera. Materialele necesare vor fi asigurate de Iulius Mall Suceava. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Și cei mari vor avea prilejul să își pună în valoare imaginația. Sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura un workshop de creație pentru adulți. Artiștii plastici Miron Oana și Roxana Bliorțu îi vor ajuta pe cei prezenți să picteze pe haine. Astfel, participanții își vor putea personaliza ținutele cu imprimeuri în ton cu preferințele lor cromatice.

Vești bune sunt și pentru pasionații de shopping care vin în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Suceava. Și asta pentru că în perioada 24 – 26 noiembrie este Black Weekend, așa că vor fi întâmpinați cu discounturi semnificative. Îi așteaptă un maraton de trei zile cu oferte de până la 70% la îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, accesorii și bijuterii, decorațiuni, articole sport sau pentru copii și multe altele.

loading...