Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cajvana sprijină campania „Împreună dăruim Zâmbete”


Intră acum și în grupul de

Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana, a fost în aceste zile un partener de nădejde pentru proiectul “Împreună dăruim Zâmbete”, demarat de doamna profesoară de limbă franceză Daniela Boșca, de la Colegiul Național de informatică “Spiru Haret”.

Toată acțiunea a început la liceul din Cajvana, unde elevii, dar și profesorii s-au organizat pentru a strânge fonduri.

Marți, 21 noiembrie 2017, reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor, împreună cu doamna consilier educativ, profesor pentru învățământul primar, Tomuț Cristina, și-au dat întâlnire cu doamna Daniela, în fața căminului în care locuiește familia Ghimiț, într-o cameră strâmtă pentru trei persoane.

“Ne îndreptam spre un cămin unde niște suflete își duc viața de zi cu zi foarte greu, Am ajuns în camera familiei, iar Ioana ne-a întămpinat împreună cu mama ei în casă . Am găsit acolo un copil frumos, cuminte, extrem de emoționat dar foarte atașat de doamna Daniela, care  i-a dăruit o pereche de cercei. Fetița era foarte bucuroasă!

Ioana este elevă în clasa a V-a, foarte bună la învățătură, implicată în toate proiectele clasei, o cititoare activă a Bibliotecii Județene,  talentată în ale muzicii instrumentale, în special la vioară… Acest minunat copil și familia ei au nevoie de prieteni, de sprijin, au nevoie de noi.” (a povestitt elevul Savu Sava, președintele CȘE Cajvana).

Situația familiei Ghimiș este destul de grea, tatăl este foarte bolnav, iar mama, doamna Zelma Ghimiș, e mereu alături de Ioana.

“Noi am dăruit acestei familii o canapea și o ușă. Este un mic ajutor, dar alături de celelalte daruri, venite de la oameni cu suflet bun pentru această familie, înseamnă “un trai mai bun””.( doamna consilier educative Tomuț Cristina).

“Am plecat din casa acelei familii plini de bucurie. Mulțumim tuturor profesorilor și elevilor care s-au alăturat consiliului pentru a dărui un zâmbet familiei Ghimis!

Despre doamna Daniela Bosca de la Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret”, pot spune că este un om cu suflet mare care reușește să organizeze oamenii pentru a dărui împreună cât mai multe zâmbete ! “( elevul Savu Sava, președintele CȘE, Cajvana).

Prof. înv. Primar SESERMAN LIDIA LOREDANA

Responsabilă cu promovarea imaginii

Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana


Intră acum și în grupul de