Acasă Comunicate de presa Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului la Târgul European...

Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului la Târgul European de Crăciun. Vizitatorii au achiziționat obiecte lucrate manual de elevi, iar Narcisa Ungureanu a oferit un recital de muzică populară și colinde


Intră acum și în grupul de

Craciunul inseamna bucurie si darnicie. Din dorinta de a promova aceste doua valori CSEI „Sf. Andrei” a reunit  cadrele didactice si elevi pentru a marca Targul European de Craciun.

Activitatea se inscrie in randul evenimentelor propuse de Comisia pentru proiecte Europene si a avut ca scop strangerea de fonduri destinate unei cauze nobile.

La targ cei prezenti au putut sa se bucure si sa achizitioneze obiecte lucrate manual de catre elevii scolii noastre: icoane, felicitari, scrisori pentru Mos Craciun, tablouri rustice, suporturi de servetele, figurine din martipan si turta dulce plus multe alte surprize.

Surpriza evenimentului a fost invitata Narcisa Ungureanu care ne a incantat cu un repertoriu din muzica populara si colinde. Deasemenea a fost organizat si un photo corner unde fotografiile au fost scoase la minut.

Targul de Craciun a fost vizitat atat de elevii si profesorii din scoala noastra cat si reprezentati ai scolii 2 si 3 din Gura Humorului, de la Liceul Alexandru cel Bun si Primarie.



Multumim tuturor participantilor,  domnului Director Ciocoiu Mihail pentru sprijin  si uram sarbatori cu bine tuturora.

Oranizatori eveniment: Iordache Anca, Sava Emanuela, Liliana Ciocoiu, Simeria Maria.

Colaboratori: Profesori ai  scolii CSEI „SF. Andrei” Gura Humorului, Prof. Mihailescu Loredana – Scoala numarul 2, Prof.  Mazare Adriana – Scoala numarul 3, Gura Humorului.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version