Au început înscrierile la Concursul interjudețean ”Stând cu datina la sfat”


Intră acum și în grupul de

“STÂND CU DATINA LA   SFAT“ Ediția  A II A 28 DECEMBRIE 2017 COMUNA GEORGE ENESCU, JUDETUL BOTOSANI

          Concursul  “ STÂND  CU DATINA LA   SFAT“ , îsi dorește să scoată în evidență frumusețea și  unicitatea obiceiurilor, a datinilor de iarnă, a colindelor dar și ansambluri de dansatori din diferite zone ale țării. Urmărim să  atragem  tinere talente care doresc să promoveze datinile și obiceiurile populare românești, moștenite din străbuni.

Organizatorii evenimentului sunt: doamna primar a comunei George Enescu, Toma Grădinaru Angela,  Consiliul Local, Școala Gimnazială Nr 1 Dumeni  și Asociatia culturală “ Vlăstarele lui Enescu”.

Prestigiosul juriu va fi condus de către doamna CORNELIA CIOBANU  – solistă de muzica populară ,   Director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani. Din juriu vor mai face parte CLAUDIA OLOIERU  – solistă de muzica populară/ profesor de muzică  și PAUL CIPRIAN MIHAI  – profesor de muzică Clubul Copiilor Dorohoi.

Perioada de înscrieri este între 13 – 20 decembrie 2017.

Detalii si relații in legătură cu regulamentul concursului puteți obține la nr de tel. 0766616914 , 0787879432, 0754031662 sau adresa de email [email protected].

Vă așteptăm cu drag. Sărbători fericite!

Autor- prof. Constantin Iulian


Intră acum și în grupul de