Mii de suceveni au sărbătorit weekend-ul îndrăgostiților la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Un week-end plin de evenimente dedicate iubirii. De asta au avut parte cei care au petrecut sfârșitul de săptămână la Iulius Mall. Muzică latino interpretată simfonic, ofertă completă de servicii pentru planificarea unei nunți de poveste și premii cu dragoste au fost atracțiile pentru mii de suceveni.

 

Muzica a fost o companie extrem de plăcută pentru cei care au ajuns duminică seara la Iulius Mall. A fost prilejul pentru ca îndrăgostiții să sărbătorească în avans Valentine`s Day, prin intermediul ritmurilor cu pasiune.

Timp de o oră, instrumentiștii din orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Botoșani și-au demonstrat talentul și au cucerit publicul prezent la etajul Iulius Mall. Muzica latino a făcut spectacol, la fel și cei mai curajoși clienți, care s-au lăsat impulsionați și și-au invitat perechile la dans.

Atmosfera deosebit de antrenantă a fost creată și de către dirijorul argentinian Ramiro Arista, sufletul petrecerii, care a interacționat tot timpul cu publicul. Cei care nu au ajuns la concert pot vedea cum a fost accesând pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

Tot în week-end, îndrăgostiții care își fac planuri pentru marele eveniment au putut alege dintr-o ofertă completă de servicii pentru o nuntă așa cum au visat, la Târgul de Nunți Bucovina.

Viitoarele mirese au probat numeroase rochii și și-au ales modelul preferat, iar cuplurile au găsit inspirație pentru alegerea verighetelor, mărturiilor și invitațiilor, aranjamentelor și buchetelor florale, decorurilor, torturilor și a altor servicii care să îi asigure că petrecerea lor va fi desprinsă din basme.

Expozanții s-au întrecut în prezentarea ofertelor, atrăgând privirile tuturor clienților Iulius Mall. Evenimentul a inclus discounturi speciale, tombolă cu premii și recitaluri live. Târgul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.

În plus, cei care au făcut cumpărături din magazinele Iulius Mall au fost premiați. Campania de Valentine`s Day continuă până pe 14 februarie 2018, atunci când va fi desemnat și marele câștigător, în urma extragerii, care va primi din partea Iulius Mall un inel cu diamante Teilor, în valoare de 1.000 de euro.

Până atunci, primii 200 de participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu: o cină romantică, bilete la cinema, vouchere pentru sesiuni de răsfăț, bombone de ciocolată, sticle de vin și băuturi răcoritoare.

Departament PR  


Intră acum și în grupul de