Gheorghe Iacob va prelua funcția de consilier județean în locul Oanei Pintilei, confirmă președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Suceava, Gheorghe Iacob, va prelua funcția de consilier județean în locul Oanei Pintilei, care a demisionat luni din Consiliul Județean Suceava și va prelua funcția de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a confirmat, luni, că Gheorghe Iacob, următorul supleant de pe lista de candidați PSD Suceava va prelua locul vacantat prin demisia Oanei Pintilei.

Gheorghe Iacob a mai fost consilier județean în trei mandate în perioada 2004-2016 și a fost șef al grupului PSD din CJ Suceava, dar și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava.

El este pensionar, dar și director la Legume-fructe SA și deține și acțiuni la Bermas SA Suceava, potrivit ultimei declarații de avere din 2016.

Oana Elena Pintilei, președintele organizației județene a femeilor social democrate, a fost numită, vineri, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, funcție incompatibilă cu cea de ales județean și a renunțat la funcția din Consiliul Județean Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de