Wizz Air lansează a doua ediție a concursului Wizz Youth Challenge. Marele premiu- călătorii nelimitate în rețeaua Wizz timp de un an


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est și unul dintre operatorii aerieni cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi lansarea celei de-a doua ediții a WIZZ Youth Challenge, un concurs internațional de studii de caz ce permite studenților din universități și din colegii să-și arate potențialul și să vină cu idei inovatoare, out-of-the-box, ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie.

Participanții la WIZZ Youth Challenge vor câștiga experiență profesională, vor afla mai multe despre cum funcționează una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, și dacă vor fi admiși mai departe, își vor prezenta conceptul în fața echipei WIZZ de profesioniști din aviație într-un eveniment live, în Budapesta. Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu oportunitatea de a călători gratis, pe parcursul unui an, în întreaga rețea WIZZ, ce oferă la ora actuală mai mult de 600 de rute, ce conectează 145 de destinații din 44 de țări, în timp ce ocupanții locurilor doi, respectiv trei, vor primi bilete gratuite pentru a-și petrece vacanța mult visată sau pentru a-și continua studiile în străinătate.

Până în 25 martie, cursanții de facultate sau masteranzii din universități sau colegii din întreaga rețea WIZZ * se pot înscrie în competiție accesând www.wizzyouthchallenge.com.Toate echipele înscrise vor primi studiul de caz pe data de 26 martie 2018, alături de instrucțiuni detaliate și materiale de fond, iar cererile de înscriere ale concurenților vor trebui să fie depuse până în 16 aprilie 2018. Echipele cu cele mai bune studii de caz vor fi invitate să participe la un eveniment live, organizat în Budapesta, în 9 și 10 mai 2018.

Mai multe detalii despre WIZZ Youth Challenge puteți găsi accesând: www.wizzyouthchallenge.com sau https://youtu.be/xCXAIb1N7-Y.

Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer declară: “Prima competiție WIZZ Youth Challenge a avut un succes imens, cu mai mult de 400 de înscrieri și cu o finală fantastică, în Budapesta. Suntem foarte încântați de cea de-a doua ediție WIZZ Youth Challenge, ce permite unora dintre cele mai strălucite minți din Europa să-și arate aptitudinile și creativitatea în timp ce dezvoltă un plan pentru a răspunde unui studiu de caz real de afaceri. La Wizz Air, suntem mândri de oportunitățile pe care le creăm pentru oameni, fie că vorbim despre pasagerii noștri care se bucură de călătorii la preț scăzut în întreaga rețea WIZZ și la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa, fie pentru colegii dedicați din echipa WIZZ pentru a-și dezvolta cariera, fie pentru tinerii talentați care doresc să ne împărtășească ideile lor și să câștige apoi experință profesională. Ca una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, Wizz Air este încântată să interacționeze cu liderii de mâine și abia așteptăm să auzim ideile noii generații din întreaga Europă în timpul evenimentului live, din Budapesta.”


Intră acum și în grupul de