Târg handmade, ateliere de creație pentru copii și premii la cumpărături, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava continuă surprizele de Ziua Internațională a Femeii! Cumpărăturile sunt răsplătite cu premii, la Târgul Handmade se găsesc sugestii de cadouri, iar prichindeii vor crea singuri darurile pentru mămici și bunici.

Încă nu ați găsit cadoul potrivit pentru doamnele și domnișoarele din viața voastră? Vă invităm la Iulius Mall Suceava, unde veți găsi o varietate de propuneri, atât în magazinele brandurilor preferate, cât și la târgul de obiecte lucrate manual. De joi până duminică inclusiv, în perioada 8 – 11 martie 2018, la parterul mall-ului se desfășoară o ediție specială a Târgului Handmade. Artizani locali vor încânta vizitatorii cu obiecte meșteșugite cu migală, precum bijuterii, accesorii, piese vestimentare, genți, portofele, tablouri, cutii pentru podoabe, cosmetice naturale și multe alte sugestii de cadouri unicat.

Până pe 8 martie inclusiv continuă și campania „Primăvara este în aer”, prin care Iulius Mall Suceava le complimentează pe doamne și domnișoare cu daruri inspirate din pasiunile lor pentru bijuterii, cosmetice și sesiuni de răsfăț. Toți cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campanie, la Centrul Info. În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi acordate câte trei brățari cu charm Pandora. În plus, primele 150 de persoane care se înscriu în campanie vor primi cadouri instant: mărțișoare din aur Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Carmen Style și Adria Styl, cosmetice Gerovital, aranjamente florale, bomboane de ciocolată și băuturi răcoritoare.

De ziua lor, pe 8 martie, doamnele și domnișoarele vor primi în dar de la Iulius Mall Suceava zâmbete și flori de sezon. Mesageri vor fi sportivii din echipa de handbal a Clubului Universitar Suceava. 

Iulius Mall Suceava îi ajută și pe prichindei să le surprindă pe mămici și bunici cu un cadou realizat chiar de ei. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, la atelierele de creație susținute de Creativ & Deco, cei mici vor realiza suporturi pentru șervețele decorate prin tehnica șervețelului. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită.

Departament PR