Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana va reprezenta Suceava la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar


Intră acum și în grupul de

Orașul Roman a găzduit în perioada 30-31 martie 2018 faza zonală pe Moldova a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal-băieți, clasele I-IV.

Ziua de sâmbătă a fost una specială, iar meciurile care au dus la desemnarea câștigătorilor au produs o sumedenie de emoții pe teren și în afara acestuia.

După meciurile aprige jucate cu echipele județelor Bacău, Iași, Neamț, Botoșani, Suceava și Vaslui, “Stejarul” Cajvana, echipa de fotbal a băieților din ciclul primar de la Liceul Tehnologic “ Ștefan cel Mare” din Cajvana,  s-a clasat pe primul loc.

“Copiilor le place mingea, le plac golul și victoria. Și au luptat pentru a fi cei mai buni şi au crezut că pot fi cei mai buni. Unii au arătat talent pur, alții că sunt deja destul de maturi și că pot recompensa prin alte calități decât cele tehnice”, au afirmat coordonatorii lor, profesorii de educație fizică și sport de la liceul din Cajvana: Grigorean Andrei, Savu Ion, Grigoraș Gurău.

Astfel, echipa  liceului din Cajvana va participa la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar care va avea loc în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, în luna iunie a.c..

Prof. înv.primar SESERMAN LIDIA LOREDANA

Responsabilă cu Promovarea Imaginii Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana


Intră acum și în grupul de