Actorii Horațiu Mălăele și Maia Morgenstern joacă pe scena Casei de Cultură din Suceava în spectacolul „Fierarii” de Milos Nikolic


Intră acum și în grupul de

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava se va juca, luni, 23 aprilie a.c., de la ora 19:00, spectacolul „Fierarii” de Milos Nikolic, în regia lui Horațiu Mălăele.

Din distribuția spectacolului fac parte Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mițăiță, Valentin Teodosiu și Mircea Rusu. Scenografia este semnată de Maria Miu, iar muzica de George Marcu.

„Un fierar român află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui ungur, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte românca ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăsnită “FIERARII” , în regia lui HORAŢIU MĂLĂELE, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului”, au arătat organizatorii.

Biletele costă 120 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230/523718. (M.T.)


Intră acum și în grupul de