Magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special cu prilejul Sărbătorilor de Paște


Intră acum și în grupul de

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special, astfel:

  • Sâmbătă, 07.04.2018, ora deschiderii va fi 7:00, iar ora închiderii va varia în funcție de magazin în intervalul orar 16:00- 18:00.

  • Duminică, 08.04.2018, magazinele Kaufland vor fi închise.

  • Luni, 09.04.2018, majoritatea magazinelor Kaufland vor avea program scurt: ora deschiderii va fi  9:00, iar ora închiderii va varia în funcție de magazin în intervalul orar 14:00 – 16:00.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să vină la cumpărături.

 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

 


Intră acum și în grupul de