Concert Paula Seling și Filarmonica Botoșani, duminică, la Iulius Mall Suceava

Sărbătorile Pascale continuă să le ofere surprize clienților Iulius Mall Suceava. De această dată, melomanii sunt invitați la un concert aparte, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. Invitată specială va fi interpreta Paula Seling, care va încânta publicul cu piese din repertoriul său și nu numai.

Sfârșitul de săptămână stă sub semnul muzicii la Iulius Mall Suceava. După ce au petrecut sărbătorile în familie, bucovinenii sunt invitați și la un „Concert Pascal”.

Acesta este cadoul pe care îndrăgita destinație de shopping și relaxare îl oferă clienților săi, duminică, 15 aprilie 2018. De la ora 19.00, muzica va face spectacol la etajul mall-ului, printr-un concert susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Evenimentul va beneficia și de prezența unui invitat pe măsură, interpreta Paula Seling, a cărei voce reprezintă un simbol pentru peisajului muzical românesc.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, publicul va avea prilejul de a se delecta cu un veritabil spectacol, care îmbină melodiile cunoscutei artiste, cu partiturile interpretate de instrumentiștii Filarmonicii de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi. Concertul va debuta cu lucrări instrumentale ale unor compozitori renumiți, inclusiv fragmente din coloanele sonore ale filmelor „Titanic” și „Pirații din Caraibe”.

Evenimentul muzical le oferă sucevenilor prilejul de a o asculta live pe îndrăgita cântăreața Paula Seling, interpretând melodiile proprii, cunoscute de publicul larg, printre care „Ploaie în luna lui Marte”, „Trurli” și „Timpul”.

Vino duminică, 15 aprilie, la Iulius Mall Suceava, să te bucuri de un concert extraordinar al Paulei Seling și Filarmonicii de Stat Botoșani!

Departament PR