Târg Handmade, atelier de creație pentru copii și concert Paula Seling, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava le propune clienților un nou week-end cu evenimente atractive. Cei pasionați de obiectele lucrate manual își pot îmbogăți colecțiile cu articole de sezon, copiii sunt invitați la activități creative, iar melomanii vor fi încântați cu un concert susținut de Filarmonica de Stat Botoșani și Paula Seling.

De vineri până duminică, în perioada 13 – 15 aprilie 2018, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă întâlnire a artizanilor cu imaginație.

Târgul Handmade le propune vizitatorilor o varietate de articole, pentru a da un plus de personalitate garderobei sau locuinței. Bijuterii felurite, tablouri, cutii pictate manual, papioane, eșarfe, articole vestimentare, accesorii pentru păr, decorațiuni și multe alte obiecte lucrate manual pot fi alegeri inspirate pentru cei care apreciază unicitatea.

Sâmbătă este din nou o zi creativă pentru copii. Cei mici sunt așteptați de la orele 14.00 și 15.00 la noi ateliere în care să își pună în valoare îndemânarea. De această dată, în ton cu peisajul de afară, prichindeii vor realiza copaci din lemn decorați cu flori. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar la final, operele artistice vor putea da culoare propriilor spații de joacă. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Duminică, de la ora 19.00, melomanii sunt așteptați la etajul mall-ului, pentru a se delecta cu un „Concert Pascal”.

Spectacolul este cadoul pregătit de Iulius Mall Suceava pentru clienții săi și este susțint de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Evenimentul va beneficia și de prezența unui invitat pe măsură, interpreta Paula Seling. Timp de aproximativ o oră și jumătate, publicul va avea prilejul de a asculta partiturile interpretate de instrumentiștii Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi, dar și melodii din repertoriul îndrăgitei interprete.

Departament PR