Târguri de handmade și de oferte educaționale, atelier de creație și festival de folclor, în weekend, la Iulius Mall

Agenda de evenimente din acest sfârșit de săptămână aduce nenumărate surprize pentru clienții Iulius Mall Suceava. Târg de obiecte lucrate manual, oferte educaționale, ateliere de creație și festival folcloric sunt atracțiile din week-end.

 

Vineri, 27 aprilie 2018, de la ora 10.00, etajul Iulius Mall Suceava găzduiește cea de-a XIX-a ediție a Târgului Ofertelor Educaționale.

Evenimentul vine în sprijinul viitorilor liceeni, pentru a-i ajuta să aleagă cea mai potrivită instituție de învățământ pentru aptitudinile și aspirațiile lor. La târg vor fi prezentate ofertele educaționale ale liceelor din județul Suceava, iar agenda va fi completată de testări psihologice și ateliere de dezvoltare personală. Evenimentul este organizat de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică, din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și Inspectoratul Școlar al Județului Suceava.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Suceava se desfășoară Târgul Handmade. Ca la fiecare ediție, artizanii lucrului manual îi vor încânta pe vizitatori cu obiecte unicat, realizate cu migală și pasiune. Bijuterii create din materiale variate și prin tehnici inedite, tablouri, accesorii vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni și alte articole handmade sunt propunerile prezentate.

Sâmbătă este despre prichindei și creativitatea lor, la Iulius Mall. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își vor putea fructifica îndemânarea și imaginația, realizând obiecte utile și care le vor înfrumuseța camera. În această săptămână, specialiștii Creativ&Deco îi vor învăța pe năzdrăvani să facă decorațiuni în culori fosforescente. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar copiii vor putea lua lucrările acasă.

Tot sâmbătă, de la ora 10.00, la Iulius Mall Suceava se va desfășura etapa locală a  Concursului Județean „Tezaur Folcloric Bucovinean”. Peste 200 de elevi se vor întrece în muzică și dansuri populare, împărtășind publicului din pasiunea lor pentru tradiție.

Departament PR