Primul magazin din Suceava al brandului de fashion LC Waikiki s-a deschis la Iulius Mall

Pasionații de modă au o nouă destinație de shopping, la Iulius Mall Suceava. Recent, în îndrăgita destinație de cumpărături și relaxare s-a inaugurat primul magazin din Suceava al brandului de fashion LC Waikiki, din Turcia.

Noul magazin este situat la parterul Iulius Mall Suceava și ocupă o suprafață de 950 mp.  Brandul LC Waikiki este lider pe segmentul de modă din Turcia, cu peste 30 de ani de experiență, și este prezent cu peste 850 de magazine în 38 de țări. Misiunea sa declarată este: „Fiecare merită să se îmbrace bine”.

LC Waikiki este un department store, reprezentând o destinație de cumpărături pentru toți membrii familiei. Clienții găsesc aici articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, indiferent de vârstă.

Brandul internațional are la bază un concept de modă accesibilă, adresându-se publicului atent la trendurile momentului, dar care pune accent pe confort și pe prețurile avantajoase. Ținute casual, sport sau elegante, pentru orice preferințe în materie de stil, articole dedicate bebelușilor și copiilor, din materiale de calitate și cu imprimeuri jucăușe, precum și piese vestimentare pe placul adolescenților, care preferă comoditatea și urmăresc tendințele în modă, se regăsesc printre propunerile magazinului LC Waikiki.

Magazinul LC Waikiki din Iulius Mall Suceava este cel de-al 30-lea inaugurat în România. Brandul mai este prezent în rețeaua națională de mall-uri a companiei IULIUS, cu o locație în Palas Mall Iași.

Indiferent de vârstă, clienţii care caută produse de calitate și cu stil, la prețuri accesibile, pot vizita magazinul LC Waikiki din Iulius Mall Suceava.

 Departament PR