În Iulius Mall s-a inaugurat primul magazin din Suceava al brandului internațional Inglot Cosmetics


Intră acum și în grupul de

Recent, magazinelor prezente în Iulius Mall Suceava li s-a alăturat Inglot Cosmetics, un brand internațional de make-up. Noua locație cucerește doamnele și domnișoarele prin produse adaptate la tendințele în domeniu, pentru un look actual.

Situat la parterul Iulius Mall Suceava, Inglot Cosmetics își întâmpină clientele cu o paletă extinsă de cosmetice profesionale, care acoperă toate preferințele în materie de beauty. Rujuri în culori intense și cu texturi fine, farduri de pleoape în nuanțe electrizante sau naturale, mascara cu efecte de alungire sau volum, fond de ten cu acoperire perfectă, pudră, eyeliner și multe alte produse de îngrijire a tenului și accesorii make-up sunt propunerile noii locații. Tot aici, cele care sunt în căutarea unor trucuri pentru o manichiură reușită și cu rezistență îndelungată pot alege dintr-o varietate de lacuri și produse de îngrijire a unghiilor.

Pentru cele care își doresc un look de vedetă, brandul inaugurat recent în Iulius Mall Suceava le propune noua colecție, Jennifer Lopez, care include 70 de produse. Fie că optează pentru un machiaj natural de zi, fie pentru unul glam la petrecerile nocturne, acestea reprezintă soluția pentru un make-up impecabil.

 

Articolele Inglot sunt de o calitate superioară, realizate din ingrediente atent selectate, pentru a păstra sănătatea pielii și pentru un efect de durată. În plus, brandul prezent în Iulius Mall Suceava se distinge prin varietatea culorilor disponibile și prin conceptul Freedom System, care le permite clientelor să își creeze propriile truse de machiaj. Pentru că oferă calitate, diversitate și permite personalizarea kit-ului propriu de cosmetice, Inglot este alegerea profesioniștilor în căutarea unor produse cu efect irezistibil, dar și a pasionaților care vor un machiaj ca la salon, în intimitatea casei lor.

 

Cu o experiență de peste 30 de ani în producerea produselor cosmetice profesionale, Inglot este prezent în peste 750 de locații la nivel mondial, pe 6 continente.


Intră acum și în grupul de