Promoții speciale, la inaugurarea magazinului Altex din Iulius Mall Suceava, pe 17 mai


Intră acum și în grupul de

Joi, 17 mai 2018, la etajul 1 al Iulius Mall Suceava se va inaugura magazinul Altex. Marea deschidere aduce numeroase oferte speciale, cu reduceri de până la 65%, pentru stocuri limitate și multe surprize.

Magazinul Altex va ocupa o suprafață generoasă, de 1.400 mp, în care sucevenii vor descoperi oferte de deschidere la sute de produse, dar și un magazin modern, cu noutăți din categoriile smartphone, laptopuri, smart TV, entertainment și electrocasnice. Indiferent dacă sunt în căutarea unui televizor cu ecran mai mare, a unei combine frigorifice mai încăpătoare, a unui laptop sau a unui smartphone mai performant, clienții vor găsi în magazinul Altex din Iulius Mall Suceava produsul dorit, la cea mai bună ofertă.

Pe lângă diversitatea propunerilor Altex, clienții vor avea parte de soluții de finanțare de până la 36 rate fără dobândă prin cardul de credit, dar și de servicii complementare, precum „2xDiferența”, dacă găsesc produsul mai ieftin în altă parte, extra garanție sau transport până la ușa casei.

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 97 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, Altex le oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 4.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

Te așteptăm joi, 17 mai, la inaugurarea magazinului Altex din Iulius Mall Suceava! Pregătește-te de cumpărături!

 Departament PR  


Intră acum și în grupul de