Iulius Mall te pregătește pentru distracția verii! City Break unde dorești, invitații la Afterhills și Untold, dar și alte peste 3.200 de premii

Ți-ai făcut planurile pentru distracția din această vară? Iulius Mall Suceava te trimite unde îți dorești! Într-un City Break către o destinație la care visezi de mult ori la cele mai tari festivaluri de muzică ale verii, Afterhills sau Untold. „Începe FestiVara”, așa că îți oferim cele mai cool premii.

Zilele călduroase dau poftă de distracție! La Iulius Mall Suceava „Începe FestiVara” și aduce premii în ton cu pasiunea ta pentru călătorii, muzică și shopping. Ți-am stârnit curiozitatea? Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de sesiunile de cumpărături din magazinele tale preferate din Iulius Mall, în perioada 18 mai – 3 iunie 2018.

Cu bonurile în valoare de minimum 100 de lei te poți înscrie la Centrul Info în tombola verii. Dacă te numeri printre primii 190 de participanți ai zilei, Iulius Mall te va premia cu un cadou garantat, în funcție de bilețelul ales și de cum îți surâde norocul. Sesiuni de răsfăț la Nomasvello, Adriastyl sau Carmen Style, power bank, popsocket, selfie stick și băuturi răcoritoare sunt premii care pot fi ale tale.

Afterhills sau Untold? Vei afla răspunsul în urma extragerilor zilnice prin care Iulius Mall va premia 17 clienţi norocoşi cu invitaţii valabile pentru două persoane la super festivalurile verii. În fiecare zi din perioada 18 – 25 mai va fi oferit câte un abonament dublu la Afterhills, organizat la Iaşi, iar între 25 mai și 3 iunie va fi desemnat câte un câștigător al invitațiilor la Untold, de la Cluj – Napoca.

Nu te numeri printre norocoși? La extragerea de pe 4 iunie mai ai o şansă! Dacă visezi la o escapadă într-o destinație relaxantă sau plină de energie, atunci poți afla dacă ești marele câștigător, care va pleca într-un City Break în valoare de 1.500 de euro. Premiul va fi oferit sub formă de voucher la agenția de turism Eximtur, astfel încât să poți alege exact excursia pe care ți-o dorești.

Deci, ce mai aştepţi? Hai cu noi la distracţie! La Iulius Mall „Începe FestiVara”!

Departament PR