Concert Andra Gogan, teatru interactiv și ateliere de creație, de Ziua Copilului, la Iulius Mall Suceava

Începutul lunii iunie este despre copilărie, la Iulius Mall Suceava! Au fost pregătite nu una, ci trei zile cu surprize pe placul prichindeilor, amuzante, creative și antrenante. Concert al Andrei Gogan, tânara artistă care a cucerit adolescenții din întreaga țară, spectacol de teatru interactiv și ateliere de creație.

Prichindei, sunteți pregătiți de distracție? Iulius Mall Suceava v-a pregătit trei zile cu teatru, dans, muzică și activități creative, pentru a sărbători alături de voi Ziua Copilului.

Vineri, 1 iunie 2018, de la ora 17.00, sunteți invitați la spectacolul interactiv „Cartea Junglei”, în care veți cunoaște personaje îndrăgite, alături de care vă veți distra în voie. La etajul Iulius Mall, veți afla povestea lui Mowgli, băiețelul crescut de către familia lupului Akela, spusă de artiștii Teatru la Cinema.

De pe scenă nu vor lipsi pantera Baghera și ursul Baloo, alături de care veți descoperi secretele din junglă. Spectatorii vor fi implicați în spectacol, iar suspansul și zâmbetele vor fi nelipsite. Intrarea este liberă, în baza bunei dispoziții.

Sâmbătă va fi o zi plină de imaginație, pentru că Iulius Mall a pregătit trei sesiuni ale atelierelor de creație. De la orele 14.00, 15.00 și 16.00, sunteți așteptați să vă puneți în valoare îndemânarea, dar și să vă distrați alături de alți prieteni. Specialiștii Creativ & Deco vor fi alături de voi pentru a vă învăța cum să realizați ponei colorați întocmai ca cei din desene animate. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar jucăriile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Copiii și adolescenții o îndrăgesc pe Andra Gogan, tânara cântăreață, vloggeriță, actriță și cea care a dat voce celor mai iubite personaje din desene animate. De aceea, Iulius Mall îi așteaptă fanii la concertul organizat duminică, de la ora 17.00. Vor avea prilejul de a cânta împreună, de a dansa fără oprire și de a face parte dintr-un vlog alături de Andra Gogan.

În acest week-end, te așteptăm la Iulius Mall să sărbătorim Ziua Copilului!

Departament PR