Festivalul „Voinicelul” susținut de copii, târg handmade și ateliere de creație, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Ești pasionat de obiectele lucrate manual, vrei o activitate distractivă pentru prichindelul tău și te încântă spectacolele oferite de copii? Poți combina sesiunile de shopping cu toate acestea, în week-end, la Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 iunie 2018, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului de Handmade. Artizanii lucrului manual îi vor întâmpina pe clienți cu obiecte originale și pline de culoare, în ton cu sezonul însorit. Bijuterii felurite realizate din materiale aparte sau neconvenționale, accesorii și piese vestimentare, tablouri și cutii pentru podoabe pictate manual, cosmetice naturale, jucării și decorațiuni se numără printre ofertele expuse de participanți. Toate aceste articole vor îmbogăți garderoba sau colecțiile de accesorii ale celor care vor să-și exprime personalitatea purtând obiecte unicat.

Vineri și sâmbătă, pe 8 și 9 iunie 2018, de la ora 8.30, Iulius Mall Suceava se va transfoma în scena pe care vor performa cei mai talentați preșcolari. Timp de două zile, la etajul mall-ului se va desfășura etapa județeană a celei de-a XVI-a ediții a Festivalului – concurs național „Voinicelul”.

Peste 2.000 de mici vedete vor concura la secțiunile: solişti, grupuri vocale, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter, fantezie coregrafică și recitare. Cei mai buni dintre participanți vor fi premiați și se vor califica în etapa națională a concursului. Festivalul „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, cu scopul de a încuraja și promova potențialul artistic al copiilor.

Sâmbătă, cei mici își pot pune din nou imaginația și îndemânarea la lucru. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, prichindeii vor învăța de la specialiștii Creativ & Deco cum să realizeze decorațiuni sferice înfrumusețate cu flori și fluturi. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar la final, nădrăvanii vor primi cadou propriile creații. Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor putea face la Centrul Info în ziua desfășurării atelierelor de creație.

Departament PR