Cobrex Trans anunță anularea curselor de pe Aeroportul Suceava spre Madrid, București și Perugia din motive operaționale


Intră acum și în grupul de

Compania Cobrex Trans care urma să opereze, din 14 iunie, curse spre Madrid, București și Perugia de pe Aeroportul Suceava, a anunțat, joi, că a decis să anuleze aceste zboruri.

„Operatorul aerian, Cobrex Trans, cu capital integral românesc, decide închiderea curselor de linie pe rutele București-Suceava, Suceava-Madrid (inclusiv retur) și București-Perugia, Perugia-Barcelona (inclusiv retur) din considerente operaționale. Rezervările de bilete pentru rutele menționate anterior nu vor mai fi disponibile începând cu 7 Iunie 2018”, se arată într-un comunicat al companiei.

Totodată, compania aeriană COBREX TRANS asigură toți clienții că vor primi integral suma achitată pentru bilete, iar banii pot fi recuperați de la agențiile de turism care au furnizat bilete sau direct de la operatorul aerian prin intermediul unei solicitări din partea clienților la numerele de telefon: 004.0741.245.337 sau 004.0741.245.338.

Cobrex Trans a desființat de pe pagina sa de internet și posibilitatea de achiziționare de bilete de avion pentru această companie.

În 20 mai, compania anunța oferte pentru biletele cumpărate dus-întors pentru destinațiile Madrid și București.

Compania Cobrex Trans urma să opereze din 14 iunie, de la Suceava, zboruri directe către Madrid în fiecare zi de luni și joi, după următorul orar:  Suceava  07:55 – Madrid (Barajas) 11:05, Madrid (Barajas) 12:05 – Suceava 16:55.

Totodată, compania anunța, luni și joi curse București-Suceava și retur, cu plecare la ora 6:30 de pe București și aterizare la ora 7:25 pe Suceava, iar retur, plecare la ora 17:25 de pe Suceava cu aterizare la ora 18:20 la București.

Compania aeriană Cobrex a anunțat în luna mai și noi destinații în portofoliul său, respectiv Barcelona și Perugia.

Directorul Cobrex Trans, Constantin Apăvăloaie, a declarat atunci pentru News Bucovina că pentru noile destinații vor fi făcute zboruri din București spre Perugia și retur, dar și din Perugia spre Barcelona și retur, fiind deja puse în vânzare bilete.

În ceea ce privește Suceava, din toamnă urmează să fie funcționale noi destinații, susținea  Apăvăloaie.

(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de