Muzică, baschet și activități pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Ce poți face în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Suceava? Să asculți muzică simfonică, să joci baschet, să creezi decorațiuni, să te bucuri de shopping și să te relaxezi.

Sâmbătă, 16 iunie 2018, de la orele 14.00 și 15.00, prichindeii pot da startul vacanței de vară participând la atelierele de creație.

Provocarea din această săptămână a specialiștilor Creativ & Deco pentru cei mici este de a-și folosi imaginația și îndemânarea pentru a realiza obiecte din lemn decorate prin tehnica șervețelului. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar creațiile vor înfrumuseța camera micilor artiști. Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor putea face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, pe scena de la etajul Iulius Mall vor urca tinerii talentați de la clasa de canto a Școlii Artelor, care vor oferi un spectacol cu melodiile pe care le-au studiat întregul an.

Pentru iubitorii sportului, sâmbătă și duminică, pe 16 și 17 iunie, parcarea Iulius Mall Suceava va găzdui a doua ediție a Superbet Castorii Suceava Streetball, o competiție din calendarul FIBA 3×3.

Jucătorii de toate vârstele vor face spectacol cu trucurile celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, scopul fiind acumularea cât mai multor puncte, contabilizate pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni, care va conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice. Și spectatorii vor fi antrenați în aruncări la coș și vor avea parte de multă distracție, pentru ei fiind organizate numeroase concursuri cu premii și meciuri demonstrative. Evenimentul Superbet Castorii Suceava Streetball este organizat de Sport Arena Streetball, cu sprijinul Iulius Mall și al clubului sportiv Castorii Suceava.

Duminică este despre muzică. Și asta pentru că melomanii sunt așteptați la concertul extraordinar „Seara Bohème”, susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Botoșani.

De la ora 19.00, la etajul Iulius Mall Suceava vor răsuna fragmente din operele unor compozitori celebri: „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, „Attila” de G. Verdi, „Carmen” de G. Bizet, „’O sole mio” de E. di Capua și multe altele. Talentații instrumentiști vor fi coordonați de dirijorul Gheorghe Costin, iar invitată specială va fi mezzo-soprana Maria Miron Junga.

Departament PR  

loading...