La Iulius Mall Suceava s-a inaugurat KUPS, răsfățul iubitorilor de cafea


Intră acum și în grupul de

De curând, în Iulius Mall Suceava s-a deschis coffee shop-ul KUPS, locul în care startul zilei devine mai savuros și energic. Preparate pe bază de cafea, băuturi răcoritoare și deserturi sunt propunerile KUPS pentru clienții Iulius Mall Suceava.

Recent, la etajul Iulius Mall Suceava, în proximitatea Cinema City, s-a inaugurat KUPS. Un spațiu prietenos și relaxant, cu un puternic parfum de cafea. Cei care au nevoie de o doză din licoarea neagră pentru un plus de energie dimineața sau în orice moment al zilei găsesc aici preparate îmbietoare.

Băuturile KUPS sunt realizate din boabe de cafea 100% arabica, atent prăjite și proaspăt măcinate, astfel încât să ofere gustul perfect și revigorant. Meniul noii locații include specialități pe bază de cafea, de la clasicul espresso, până la cappuccino, latte, frappe și alte delicii. Iar pentru cei care preferă să se răcorească cu o băutură naturală, KUPS le propune limonadă cu diverse arome sau fresh de potocale. Tot aici pot savura și prăjituri care completează perfect gustul amărui al cafelei.

 

Calitate, prospețime și preț accesibil sunt elementele care definesc KUPS, noua locație din Iulius Mall Suceava. Iar pentru a se bucura din plin de savoarea cafelei care îi va cuceri iremediabil, clienții au la dispoziție serviciul „coffee to go”, astfel încât își pot lua doza de energie la birou sau acasă. Locația din Iulius Mall Suceava este cea de-a treia inaugurată de KUPS, după cele din Cluj-Napoca și București.

Te așteptăm la KUPS, la etajul Iulius Mall Suceava, să descoperi un loc primitor și cochet, în care ești înconjurat de oameni zâmbitori și aroma cafelei proaspăt prăjite.

Departament PR  


Intră acum și în grupul de