Târg de antichităţi şi eveniment „Global village”, în week-end, la Iulius Mall

Sfârșitul de săptămână aduce noi opţiuni de petrecere a timpului liber pentru clienţii Iulius Mall Suceava: târg de antichităţi, incursiune multiculturală şi sesiuni de shopping la promoții estivale de până la 70%

Pasionaţi de antichităţi? În acest week-end sunteţi aşteptaţi la Iulius Mall, acolo unde zeci de cunoscători în domeniu îşi vor etala preţioasele colecţii. Târgul de Antichităţi va avea loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv, în perioada 6 – 8 iulie 2018, şi va fi locul ideal pentru a descoperi piese unicat sau rare, dar şi numeroase obiecte a căror frumuseţe a sporit odată cu trecerea timpului. Bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți şi multe altele vor putea fi admirate la Târgul de Antichităţi.

 

Duminică, de la ora 12.00, etajul Iulius Mall se va transforma într-un Global Village. Evenimentul le oferă celor care vor să descopere culturile altor popoare prilejul de a putea călători, preț de câteva ore, în țări precum: Turcia, Mexic, China, Thailanda, Portugalia și altele. Global Village beneficiază de prezența unor tineri voluntari internaționali, care vor prezenta obiceiuri reprezentative zonelor din care provin, muzica şi dansurile specifice, dar şi mâncăruri tradiţionale. Global Village este organizat de AIESEC, cu scopul de a promova multiculturalismul și diversitatea.

 

În plus, vizita la Iulius Mall este prilej pentru a profita de prețurile topite de vară afișate de brandurile preferate. Indiferent dacă vreți să fiți în ton cu moda sau vă pregătiți bagajul pentru concediu, aveți acum ocazia să descoperiți promoții de până la 70%. Oferte tentate sunt la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele.

loading...