Judecătoria Fălticeni a respins arestarea unui bărbat care a fost prins în timp ce conducea în Cornu Luncii un autoturism băut și fără permis. Bărbatul a mai fost condamnat pentru aceleași infracțiuni


Intră acum și în grupul de

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au pus, joi, în mişcare acţiunea penală şi au formulat propunere de arestare preventivă a unui bărbat, recidivist, pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

 

Procurorii arată că bărbatul a fost depistat în data de 30.06.2018, în jurul orelor 01.00, că a condus un autoturism pe drumuri publice de pe raza localității Cornu Luncii, deşi nu poseda permis de conducere şi avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 1,25 gr. ‰. la ora 02,15.

În anii 2016 şi 2018 inculpatul a mai fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, precum şi pentru săvârşirea altor infracţiuni.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a  respins propunerea de arestare preventivă luând faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, încheiere împotriva căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a exercitat calea de atac. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de