Judecătoria Fălticeni a respins arestarea unui bărbat care a fost prins în timp ce conducea în Cornu Luncii un autoturism băut și fără permis. Bărbatul a mai fost condamnat pentru aceleași infracțiuni

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au pus, joi, în mişcare acţiunea penală şi au formulat propunere de arestare preventivă a unui bărbat, recidivist, pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

 

Procurorii arată că bărbatul a fost depistat în data de 30.06.2018, în jurul orelor 01.00, că a condus un autoturism pe drumuri publice de pe raza localității Cornu Luncii, deşi nu poseda permis de conducere şi avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 1,25 gr. ‰. la ora 02,15.

În anii 2016 şi 2018 inculpatul a mai fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, precum şi pentru săvârşirea altor infracţiuni.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a  respins propunerea de arestare preventivă luând faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, încheiere împotriva căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a exercitat calea de atac. (N.B.)

 

loading...