Nechifor, la România TV, despre tema suspendării președintelui României sugerată de Liviu Dragnea: E un paradox. Klaus Iohannis își dorește suspendarea, iar Tăriceanu nu


Intră acum și în grupul de

 Coordonatorul Pro România pentru zona de nord est, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la România TV că tema suspendării președintelui României adusă în discuție de președintele PSD, Liviu Dragnea, este greu de realizat.

„Tema de suspendare a președintelui Klaus Iohannis nu prea ar putea fi realizată foarte ușor”, a spus Nechifor în emisiune.

Potrivit acestuia, există un paradox în acest caz pentru că președintele Klaus Iohannis își dorește să fie demarată procedura de suspendare, iar în coaliția guvernamentală părerile sunt împărțite și că, cel puțin Călin Popescu Tăriceanu nu-și dorește lucrul acesta.

„Va fi un război, o harță permanentă între cele două puteri, între președintele Klaus Iohannis și Parlament pe de altă parte”, a opinat Nechifor.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că o decizie privind declanșarea procedurii de demitere a președintelui României ar putea fi decisă în ședința de luni a coaliției PSD-ALDE.

Dragnea consideră că președintele Klaus Iohannis încalcă dispozițiile Curții Constituționale pentru că refuză să o demită pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. (T.B.)


Intră acum și în grupul de