Bubble waffles cu înghețată cremoasă, în food court Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Recent, în food court Iulius Mall Suceava s-a deschis Fancy Bubbles, o locație care te invită să te răcorești în zilele toride cu un dulce fresh. Cei care își doresc un desert aparte pot savura sortimente variate de bubble waffles, cu arome și în combinații ispititoare.  

Ori de câte ori îți este poftă de ceva răcoritor, Fancy Bubbles din food court Iulius Mall este locul în care vei găsi cel puțin un preparat aromat care să te îmbie. Aici poți alege delicioasele bubble waffles, proaspete și aerate, care îți răsfață simțurile cu cele mai inedite combinații. Poți opta pentru înghețată cremoasă, cu fructe, frișcă, ciocolată, biscuiți sau mini marshmallow. Iar pentru o experiență dulce desăvârșită, bubble waffles sunt servite cu topping de ciocolată, caramel sau fructe de pădure.

Pentru cei care vor să își creeze propriul desert, Fancy Bubbles le oferă prilejul de a alege waflles originale sau cu un plus de cacao, ce sortiment de înghețată preferă, dintre opțiuni variate, precum vanilie, caramel, cacao, căpșuni, pepene roșu sau bubblegum, dar și fructe și topping-uri preferate. În plus, noua locație îți propune și băuturi Ice Cooler, cu banane și căpșuni, mango și fructul pasiunii sau zmeură și coacăze negre.

Te așteptăm la Fancy Bubbles în food court Iulius Mall Suceava să te bucuri de savoare unui desert răcoritor, în combinații care te cuceresc iremediabil!


Intră acum și în grupul de